Overig

Het einde van dit blog

De laatste tijd plaats ik bijna niets meer op dit blog, ik heb al eens geprobeerd een nieuwe start te maken maar het lukt niet.

Om deze reden verdwijnt dit blog over een maand van het internet. Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk, een nieuwe start, op een nieuwe plek. Het was een fijne plek de afgelopen jaren maar ik ben toe aan iets nieuws.

Bedankt voor het meelezen de afgelopen jaren.

Liefs Emma

Overig

I’m back!

De laatste tijd voelde mijn blog niet meer aan als een goede weerspiegeling van mij. Ik voelde me er niet meer prettig bij. Ik heb even getwijfeld om compleet te stoppen met bloggen maar dat vond ik zonde. Ik heb soms het idee dat ik moet meegroeien met de bloggerswereld ook al is dat eigenlijk niet wat ik wil. Jaren geleden was ik zo tevreden met mijn blog en dit gevoel was ik kwijt. Ik besloot om het over een andere boeg te gooien en weer te gaan bloggen zoals ik dat wil in plaats van zoals ik denk dat het hoort.

De afgelopen periode heeft de vriend van een goede vriendin van mij een header/logo voor mij ontworpen waar ik super blij mee ben. Ik gaf hem een lijstje van dingen die belangrijk voor me waren en hij maakte er iets mee waar ik helemaal tevreden over was. Ik besloot al mijn oude blogposts te verwijderen en met een schone lei te beginnen. Wel wil ik een aantal onderwerpen terug laten komen maar ze herschrijven.

Ik heb drie jaar geleden een hele serie geschreven over Filofax toen ik nieuw was in de plannerwereld. Inmiddels denk ik veel meer te weten over planners en nu wil ik deze hele serie herschrijven. Ik wil weer trots zijn op mijn blog, meer delen over mijn persoonlijke leven en mijn blog zien als weerspiegeling van mezelf. Ik wilde eigenlijk mijn blog vullen met content voor ik weer online ging maar ik was zo druk de afgelopen weken en ik wilde gewoon weer online. Dus hier ben ik weer!