Creativiteit Filofax

Filofax Friday

In het verleden schreef ik heel regelmatig een update over mijn Filofax planners. Ik scande mijn wekelijkse pagina’s, deelde video’s die ik maakte en gaf andere planner tips. Vanaf nu ga ik dit anders doen, in plaats van wekelijks een korte blogpost schrijf ik vanaf nu elke laatste vrijdag van de maand één blogpost over mijn planners. Hierin laat ik mijn pagina’s zien, deel mijn favoriete YouTuber en Etsy verkoper van de maand, mijn favoriete planner spullen en misschien nog een algemene tip of mijn huidige setup. Minder vaak een update dus maar hopelijk kwalitatief wel beter. Ik wil het iets persoonlijker maken in plaats van simpelweg een paar foto’s of een video.

Filofax Friday

Inserts

Ik gebruik dit jaar alleen maar zelfgemaakte inserts, ik heb ze ontworpen in InDesign. Ik krijg regelmatig de vraag of ik ze ga delen op mijn blog of verkopen in een Etsy winkel maar dit ga ik niet doen. Er zijn heel veel Etsy verkoper die hun inserts verkopen maar er zijn ook heel veel gratis printables te vinden. Gewoon even Googlen, dan kom je een heleboel tegen. Of ontwerp je eigen inserts net zoals ik, op YouTube staan een heleboel video’s hierover. Als jullie dit interessant vinden wil ik hier ook wel een Nederlandse video over maken.
Onder de foto’s staan de links naar de diverse stickers.

week1

Washi stickers/strips. decoratie stickers (Heeda). Laptop. Televisie. Kleine cirkels. Cadeaus. Weekend banner.

week2

Decoratie stickers. Tanken. Envelop. Brievenbus. Televisies. Weekend banners. Kleine cirkels. Laptop.

week3

Decoratie stickers. Keukenmachine. Brievenbus. Televisie. Hondenpoot klein. Hondenpoot groot. Recycle. Druppel. Kleine cirkels. Cadeaus.

Favoriete YouTuber

Ik heb de afgelopen maand met veel plezier naar de video’s van Tesia van Sweet Kawaii Design gekeken. Ik vind het leuk dat haar persoonlijkheid heel erg doorschijnt in haar video’s. Ondanks dat je alleen haar handen ziet heb ik toch het idee dat je haar een beetje leert kennen in haar video’s. Ze maakt video’s waarin ze planners reviewt en/of vergelijkt, plan with me videos, hault etc. Ik deel hieronder één video die ik met veel plezier heb gekeken maar eigenlijk vind ik bijna al haar video’s leuk.

Favoriete Etsy verkoper

stickers
Ik heb in december en januari geen bestellingen op Etsy geplaats maar mijn huidige favoriete verkoper op Etsy is Lily Pink Prints. Ik heb eind november stickers bij haar gekocht en gebruik deze nu al twee maanden met heel veel plezier. De kwaliteit van haar stickers vind ik erg hoog terwijl haar prijzen relatief laag zijn. Ondanks dat ze in Australië woont zijn de verzendkosten ook goed te doen, als je 1 velletje stickers koop betaal je 1,99 verzendkosten. Maar als je bijvoorbeeld zes velletjes besteld betaal je 2,94. Dit is niet veel duurder dan verzendkosten in Nederland zelf. Op de foto hierboven zie je de zes velletjes die ik bij haar kocht maar ze heeft 536 items in haar winkel staan.

Favoriete goodies
favorieten
Toevallig heb ik afgelopen weekend een video op mijn YouTube kanaal gepost over mijn huidige favoriete planner spullen. Dus ik verwijs jullie hier naartoe. Ik post vier keer per jaar een video met mijn favorieten, andere maanden zal ik in deze blogpost een of twee items benoemen.

2 thoughts on “Filofax Friday”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge