Dear Diary

Zondagochtend

Het is half acht als ik mijn ogen op doe, ik besluit nog even een half uurtje te blijven liggen. Ik bekijk mijn Instagram feed, controleer of er nog leuke dingen op Facebook te zien zijn en stuur wat WhatsApp berichtjes. Stiekem vind ik dit een heerlijke manier om wakker te worden op zondagochtend.

Om acht uur klim ik mijn bed uit, trek een spijkerbroek en lekker zittende hoodie aan en loop naar de schuur om de honden aan te lijnen voor hun ochtendwandeling. Eigenlijk heb ik geen zin maar als ik de deur open doe en het ochtendzonnetje zie ben ik spontaan vrolijk. Ik ben de afgelopen vier dagen in Enschede geweest en heb dus al een paar dagen niet door het park gewandeld. In mijn afwezigheid zijn de herfstkleuren tevoorschijn gekomen. Het waait lekker terwijl ik door het park loop met 2 vrolijke honden aan mijn zijde.

Bij thuiskomst maak ik ontbijt klaar voor de honden en mezelf en plof op de bank. Mijn honden eten alleen in complete rust en ik ben gehecht geraakt aan dat kwartiertje volledige rust na mijn ochtend wandeling. Om 9 uur loop ik naar boven, ik heb mijn werk- en hobbykamer gemist. Eerste stap is mijn tas verder uitpakken, ik heb gisteravond wel mijn kleding uitgezocht maar alle andere spullen zitten nog in mijn tas. Binnen 10 minuten is alles weer terug op zijn plek en druk ik mijn computer aan. Na een aantal dagen zonder computer is het lekker om gewoon even te zitten en mijn favoriete websites te bekijken.

14482863_188383441595701_8550086022866665472_n

Zoals ik al schreef was ik de afgelopen dagen in Enschede, dit tripje stond al maanden in mijn agenda. Mijn beste vriendin zou namelijk de sleutel krijgen van haar eerste gekochte appartement. Helaas liep dat net even anders dankzij een aantal hele grove fouten van de Hypotheker. Dus in plaats van een verhuizing coördineren en helpen met de organisatorische aspecten van de verhuizing spendeerden we onze tijd voornamelijk in een hotel en bed & breakfast. Wel hielp ik haar oude woning leeghalen, al haar spullen staan in een verhuiswagen opgeslagen terwijl zij verblijft bij vrienden en in hotels. We hoopten nog dat de sleutel alsnog zou komen in de dagen dat ik er was maar helaas. Ik ben aan het duimen dat ze de sleutel morgen of overmorgen krijgt.

14052641_188098841625761_6762549178624114688_n 14374493_344323672575594_5310230911176933376_n

Inmiddels is het tien uur en over een half uurtje gaan we skypen met J. zijn zusje die momenteel in Nieuw-Zeeland woont voor een half jaar. De afgelopen weken waren zo druk dat we haar al even niet gesproken hebben. Tijd om lekker bij te kletsen!
Verder staat er vandaag weinig gepland, misschien een begin maken aan een klusproject in huis. Of gewoon een lekkere luie dag, eigenlijk ook wel lekker.

2 thoughts on “Zondagochtend”

  1. Hallo Emma
    heel leuk stukje om te lezen!
    Heel mooi, je nieuwe website. Handig om te lezen op je mobiel👍
    groetjes van mij 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge