Media

Movies I want to see

Bij Wendy zag ik een blogpost over de films waar zij naar uitkeek en ik besloot een soortgelijke blogpost te schrijven. Ik ben dol op films en er zijn een aantal films waar ik momenteel heel erg naar uit kijk.

 1. Fantastic Beasts and Where to Find Them
  “Fantastic Beasts and Where to Find Them” begint in 1926 als Newt Scamander zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren net heeft afgerond. Wat een simpele tussenstop in New York had moeten worden, loopt volledig uit de hand door een No-Maj (Amerikaans voor een Dreuzel) genaamd Jacob, een magische koffer, en het ontsnappen van een aantal van Newt’s fabeldieren, die wel eens problemen zouden kunnen veroorzaken voor zowel de tovenaars- als de No-Maj wereld.
  ————————————————————————————————-
  Er is geen film waar ik zo enthousiast over ben als deze film. Als groot Harry Potter fan kan dat haast niet anders. Ik vind het geweldig dat er nu een nieuw verhaal komt in dezelfde wereld als Harry Potter. Dit vind ik persoonlijk leuker dan een nieuw Harry Potter verhaal. Ook ben ik groot Eddie Redmayne fan. Ik heb al een tripje naar de bioscoop gepland met twee vriendinnen.
 2. Doctor Strange
  In Marvel’s ‘Doctor Strange’ volgen we het verhaal van de wereldberoemde neurochirurg Dr. Stephen Strange. Zijn leven verandert drastisch na een verschrikkelijk auto-ongeluk dat het einde van zijn carrière betekent. Wanneer de traditionele medische wetenschap hem in de steek laat, gaat hij noodgedwongen op zoek naar genezing en hoop, in de mysterieuze enclave van Kamar-Taj. Hier ontdekt hij de geheimen van een verborgen wereld vol mystiek en verschillende dimensies. Strange staat voor de keuze; terugkeren naar zijn bestaan vol welvaart en aanzien, of alles achter zich te laten en de wereld verdedigen tegen duistere krachten uit andere dimensies als machtigste magiër.
  ————————————————————————————————-
  Benedict Cumberbatch is één van mijn favoriete acteurs en ik hou van dit genre films. Oftewel; een film die ik moet zien! Ik denk dat ik een tripje naar de bioscoop met J. ga plannen want dit is echt een film die we samen moeten zien!
 3. Miss Peregrine’s home for peculiar children
  De geliefde grootvader van Jake verdwijnt plotseling van de aardbodem maar laat aanwijzingen achter over een mysterie dat deze wereld en tijd overstijgt. Dankzij de aanwijzingen ontdekt Jake een magische plek: mevrouw Peregrine’s weeshuis voor bijzondere kinderen. Maar als hij kennismaakt met de bewoners en hun bijzondere gaven én hun krachtige vijanden, wordt het mysterie alsmaar groter en gevaarlijker. Jake ontdekt dat zijn eigen ‘bijzondere’ gave het enige is, dat zijn nieuwe vrienden kan redden.
  ————————————————————————————————-
  Ik ben heel benieuwd naar deze film, ik ben fan van de films van Tim Burton. Dat is al genoeg reden om deze film te willen zien maar het verhaal spreekt me ook aan. De boeken staan op mijn lijstje van boeken die ik nog moet lezen, ik twijfel nog of ik wacht tot ik de boeken daadwerkelijk heb gelezen. De trailer ziet er geweldig uit. 

 4. Inferno
  In INFERNO wordt de beroemde hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, Robert Langdon (Tom Hanks), wakker in een Italiaans ziekenhuis met geheugenverlies. Hij ontdekt dat hij in het bezit is van geheimzinnige codes, die gecreëerd zijn door een briljante wetenschapper die geobsedeerd is door het einde van de wereld en het duistere meesterwerk Inferno van Dante Alighieri.Als blijkt dat zijn leven in gevaar is, helpt de jonge dokter Sienna Brooks (Felicity Jones) hem te ontsnappen en de mysterieuze codes te ontcijferen. In een race tegen de klok proberen Langdon en Brooks samen het wereldbedreigende complot te stoppen.
  ————————————————————————————————-
  Alle films met Robert Langdon vind ik geweldig, en deze trailer ziet er weer geweldig uit. Dit is geen film waarvoor ik naar de bioscoop ga maar wel eentje waar ik naar uit kijk. Ik vind het principe van deze films zo goed, je zit de gehele film op het puntje van je stoel! Het is een trailer die ik 5 keer achter elkaar kan zien zonder er genoeg van te krijgen.
 5. Brooklyn
  Brooklyn vertelt het meeslepende verhaal van Eilis Lacey (Saoirse Ronan), een jonge Ierse immigrante die rond 1950 in Brooklyn haar weg probeert te vinden. Aangetrokken door het veelbelovende Amerika, verruilt Eilis het comfort van het huis van haar moeder in Ierland voor de oevers van New York. De heimwee verdwijnt snel wanneer Eilis wordt bedwelmd door de liefde.
  Maar haar nieuw gevonden geluk wordt al snel verstoord door haar verleden en Eilis zal een keuze moeten maken tussen twee landen en twee verschillende levens.
  ————————————————————————————————-
  Sinds de film “Atonement’ heb ik een lichte fascinatie voor Saoirse Ronan. Tel daarbij op dat ik dol ben op een goed Iers accent en verhalen uit de jaren 50 vaak heel erg leuk vindt. Geen film om in de bioscoop te zien maar wel eentje die ik graag wil zien. Het liefst met een vriendin en een bak ijs op de bank.
 6. Rogue One: A Star Wars Story
  Rogue One: A Star Wars Story vertelt het verhaal van een groep onwaarschijnlijke helden die samen de haast onmogelijke missie krijgen om de plannen voor de Death Star te stelen.
  ————————————————————————————————-
  Eigenlijk was ik nooit een Star Wars fan, maar in januari ging ik met J. en mijn broertje naar de bioscoop om te vieren dat mijn broertje zijn propedeuse had behaald. En aan het einde van de film was ik om, wat was dit een ontzettend gave film. Ik ben lichtelijk verliefd op BB-8 en heb de film sindsdien meerdere malen gezien. En deze trailer ziet er ook geweldig uit, dus ik kijk uit naar de film!
 7. The girl on the train
  Tijdens haar reis ziet ze elke dag een in haar ogen perfect stel; Megan en Scott Hipwell (Haley Bennett, Luke Evans). Dit krijgt snel een keerzijde, Rachel ontdekt iets gruwelijks en de nachtmerrie waar ze in verzeilt raakt blijkt de waarheid, Rachel wordt onverklaarbaar gewond wakker en Megan is vermist. Terwijl Rachel verstrikt raakt in de vermissingszaak, gaat ze zelf op onderzoek uit…
  ———————————————————————————————————————————————-
  Ook dit boek staat al tijden op het lijstje met boeken die ik nog moet lezen. Iedereen was er lyrisch over en het verhaal klinkt super spannend. Ik ben heel benieuwd naar deze verhaal.

2 thoughts on “Movies I want to see”

 1. Oh heerlijk, herfstweer en goede nieuwe films. Vooral Fantastic Beasts and Where to Find Them, verheug ik me enorm op! Ik vond het boek van het meisje in de trein een beetje tegenvallen, de filmtrailer ziet er wel veelbelovend uit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge