Dear Diary

Dear Diary #1

tn_12252816-363db478961148fd7ccfAfgelopen zaterdag liep ik samen met vriendin Kirsten en onze honden de 4mijl4you. We liepen ontzettend voor gek met onze dino onesies maar we vielen hierdoor wel op en kregen veel leuke reacties. Het was een leuke ervaring en voor herhaling vatbaar. En op deze manier heb ik ook eens de mogelijkheid om een medaille te verdienen, want ik zie mezelf de 4 mijl nog niet hardlopen!

Op zondag gingen we eten bij vrienden en ik was verantwoordelijk voor het toetje. En ik heb de lekkerste brownies ter wereld gebakken, al zeg ik het zelf. Het recept is van Stefanie van Little Spoon en ik ben vergeten foto’s te maken dus die moet je maar op haar site bekijken. Ze zijn super makkelijk om te maken en zijn hemels! Ze zijn super machtig dus je kunt er makkelijk 10 stukken uit halen. Als ik nee zeg tegen een tweede stuk weet je dat het een machtig toetje is! We baalden vooraf dat we geen slagroom en roomijs er bij hadden maar tijdens het eten kwamen we tot de conclusie dat het zonde zou zijn om slagroom of ijs erbij te eten, we wilden elk laatste stukje maaginhoud vullen met deze brownies.

14482092_1674163039566272_6457883676322562048_nAfgelopen maandag mocht ik mijn nieuwe brillen ophalen en ondanks dat ik enorm moet wennen ben ik er heel erg blij mee. Ik voel me een beetje een bibliothecaris maar dat vind ik eigenlijk wel leuk. Ik ben gister en vandaag alweer terug geweest met mijn bril omdat hij niet goed zat. Gister zijn drie personeelsleden 45 minuten bezig geweest en het lukte ze niet mijn bril recht te krijgen. Toen ik vandaag terug kwam zag ik de wanhoop in de ogen van het personeelslid dat me herkende. Gelukkig was er vandaag ook een ander personeelslid dat met een frisse blik begon aan de taak. Ik heb het idee dat hij nu goed staat. Nu maar hopen dat het zo blijft. Dit probleem heb ik altijd als ik een nieuwe bril op haal, gemiddeld ga ik 3 tot 5 keer terug met mijn montuur. Mijn zonnebril stond gelukkig wel direct goed!

De komende week heb ik weinig plannen, even rustig aan doen want de afgelopen tijd heb ik het druk gehad en over een paar weken staat mijn agenda ook weer bomvol. Vandaag is het 5 jaar geleden dat ik begon met revalideren na de diagnose van mijn pijnstoornis. Toen had ik nooit kunnen bedenken dat ik nu op dit punt zou zijn. Ik heb nog steeds extreem veel pijn en er zijn nog altijd dagen en weken dat ik bijna niets kan. Maar ik geniet ook van het leven. Heb vrijwilligerswerk waar ik voldoening uit haal, lieve vrienden waar ik mezelf bij kan zijn, een fantastische vriend die van me houdt en ik ben gelukkig. En dat is waar het om gaat in het leven toch?!

 

1 thought on “Dear Diary #1”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge