Dear Diary

Dear Diary #2

Een maand lang geen updates op mijn blog, ik schaam me diep. Maar ik had even andere prioriteiten en dat zorgde ervoor dat ik even geen tijd had voor bloggen.

Ik spendeerde een aantal dagen bij vriendinnetje Marieke in Enschede om haar te helpen met het organiseren van haar nieuwe huis. Ik verbleef een paar dagen met J. en de honden in de Gelderlandse bossen. Ik was verdrietig omdat mijn telefoon uit het niets dood ging, blij toen ik tijdens een date night met J. naar de film Doctor Strange ging, ik kreeg een nieuwe werk- en hobbykamer die twee keer zo groot is, verfde een muur grijs in mijn nieuwe kamer, en was druk met vrijwilligerswerk.

Schreef ik in mijn vorige Dear Diary nog dat ik mijn nieuwe brillen had opgehaald, inmiddels zijn er al weer twee nieuwe in bestelling. Door een fout van de opticien is de sterkte in mijn bril niet goed dus moest ik een nieuw montuur uitzoeken. Dit deed ik zondag dus binnen nu en twee weken kan ik mijn nieuwe monturen ophalen.

Waar ik momenteel mee worstel is een goede dagroutine, de laatste tijd is het alles of niets. Of ik doe een dag leuke dingen of ik werk van vroeg tot laat. Geen van beide goed voor me, in lichamelijk opzicht, dus dit probeer ik te veranderen. Ik doe dit vrijwilligerswerk nu acht maanden, en J. is nu vijf maanden fulltime aan het werk. Toen hij nog thuis zat hielp hij me vaak waardoor ik minder druk was. In die vijf maanden heb ik nog geen goede balans gevonden tussen het huishouden, vrijwilligerswerk, hobby’s en ontspanning. Ik denk dat dit mijn doel voor 2017 gaat worden; het vinden van een balans in alle aspecten van mijn leven. Want ondanks dat ik nu veel voldoening haal uit mijn leven loop ik vaak mijn eigen grenzen voorbij. Ik heb geen tijd/energie meer voor mijn hobby’s en dat vind ik toch wel heel erg jammer!

Het is nu dinsdagmiddag kwart over twaalf en ik ga nu snel lunchen en even een rondje lopen met de honden. Daarna aan het werk voor een vriendin  en het huishouden doen. En dan is de dag helaas al weer voorbij gok ik.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge