Dear Diary

Afgelopen weekend

Op vrijdagavond ging ik samen met vriendin Kirsten naar het theater. Een uitje is geen uitje zonder een bezoekje aan Starbucks voor Kirsten en mij, dus daar begon de avond. Na een lekkere toffee nut latte en marshmallow snowman stapten we in de bus naar het MartiniPlaza. We gingen naar de voorstelling Intouchables (wellicht ken je de film) en ik heb zo’n goede avond gehad! De voorstelling was heel indrukwekkend, rauw, hard en vol humor. Ik kan me voorstellen dat sommige mensen hem té grof vinden maar ik kon het wel waarderen. We waren pas rond middernacht thuis en mijn wekker ging weer om kwart over zes dus ik ben snel gaan slapen.

15101594_174206179713949_2978033548843286528_n

Op zaterdagochtend ging de wekker erg vroeg om richting Enschede te gaan. Er stond een gezellig vriendinnenweekend op de planning. Om half 8 liep ik naar de bushalte en om acht uur stond ik op het station, zonder treinen. Er was een aanrijding geweest met een persoon dus er reden geen treinen, samen met honderden andere reizigers heb ik op een bus gewacht. Na een uur zat ik in een bus naar Assen om daar vervolgens mijn treinreis voort te zetten. Dit was mijn eerste treinreis dit jaar en ik weet gelijk weer waarom ik zo dol ben op de Flixbus. Normaal gesproken boek ik een bus naar Enschede maar die reed deze ochtend niet.

Samen met Ciran en Marieke reden we naar Marieke haar huis waar we lekker hebben geluncht en daarna hebben we een nieuw spel geprobeerd. We spelen eigenlijk altijd dezelfde spelletjes, namelijk kolonisten van Catan, De Grote Dalmuti en Ligretto. Maar we hebben laatst een nieuw spel gekocht; Guillotine en die hebben we even goed getest. Het eerste potje twijfelden we nog, maar na het tweede spelletje waren we fan. Wat een leuk spel is dit! We maakten een grote pan boerenkool klaar en daarna gingen we richting de stad. We haalden onze bioscoop kaartjes op en gingen daarna wat drinken bij Fellini tot de film begon. We zijn naar ‘Fantastic Beasts and where to find them‘ geweest en na maandenlange voorpret oversteeg de film al onze verwachtingen. Wat een geweldige film is dit?! Ik ga er verder niets over zeggen want ik wil de film voor niemand verpesten maar het is echt een aanrader, of je nou wel of geen fan bent van de Harry Potter films. Na de film dronken we nog een warme chocolademelk bij De Kater en daarna gingen we naar huis en naar bed.

Zondagochtend was lekker rustig, we keken televisie, speelden nog wat potjes Guillotine en daarna liepen we weer naar de stad. Een ouderwets gezellig middagje winkelen! Ik kocht een nieuwe kerstmok bij de Primark, ik ben nog helemaal niet in de kerstsfeer dus misschien helpt dit Bij de concepstore vond ik een tweedehands vintage waterverf blikje en een kaart van Engeland. Ik moet nog even een lijst vinden voor de kaart dus die deel ik een andere keer. Mijn favoriete winkel in Enschede is Appel en Ei, deze winkel verkoopt kwalitief goede tweedehands kleding, schoenen en accessoires. Ik heb al twee paar schoenen van deze winkel en dit keer kwam ik binnen en zag ik direct mijn perfecte winterjas hangen. Hij bleek de goede maat te zijn en toen ik hem aantrok wist ik meteen dat dit de aankoop van de maand zou zijn. Ik ben nog nooit zo blij zijn geweest met een winterjas, hij is knalblauw en super warm!

We aten bij de Kater en de rest van de avond deden we niet veel meer, om kwart over negen vertrok mijn Flixbus en rond half twaalf was ik thuis. Er is toch niets lekkerder dan thuiskomen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge