Media

Mortified Nation

Toen ik een paar weken geleden een opkikkertje nodig had raadde een vriendin van mij een documentaire aan op Netflix; Mortified Nation. Oftewel een groep volwassenen die op een podium gaan staan en uit hun dagboek van hun jeugd voorlezen.

Binnen 10 minuten nadat ik de documentaire had aangezet liepen de tranen van het lachen over mijn wangen. De persoon die dit heeft bedacht is briljant!

Bijna anderhalf uur lang kijk ik met groot enthousiasme naar mijn beeldscherm, en ik ben teleurgesteld als het is afgelopen. Hier hadden ze van mij een serie van mogen maken. Een meisje van 10 dat de meest hilarische scheldwoorden gebruikt als ze boos is op haar vader, een meisje van 13 dat worstelt met haar seksuele gevoelens terwijl jongens haar niet zien staan, een jongen die homo is maar dat ontkent, terwijl je als lezer/kijker direct doorhebt dat deze jongeman echte gevoelens heeft voor de mannen in zijn leven.

Ik denk dat Mortified Nation mijn grote Netflix topper is, en dat als ik een opkikker nodig heb ik deze weer ga kijken. Dus heb jij een rotdag of gewoon even zin om hard te lachen; kijk dan Mortified Nation op Netflix.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge