Een tijdje geleden publiceerde ik mijn planner printables die je gratis kunt downloaden en gebruiken. Vandaag voeg ik daar iets nieuws aan toe; printables voor je travelers notebooks. Ik heb een aantal veelgebruikte maten gebruikt, dit zal ik in de toekomst nog aanvullen.

Deze inserts zijn voor persoonlijk gebruik en mogen niet verkocht worden, ook mag je niet doen alsof je deze inserts zelf gemaakt hebt.

Pocket

A6

Personal

Regular

Travelers Notebook Printables
Tagged on:     

2 thoughts on “Travelers Notebook Printables

 • 21 March, 2017 at 4:17 pm
  Permalink

  Hallo Emma
  Leuk dat je dit deel!
  Maak je de boekjes zelf dan?

  Grt lisette

  Reply
  • 21 March, 2017 at 7:31 pm
   Permalink

   Ja voor mij ook nieuw maar vanaf nu wil ik mijn boekjes zelf maken

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close