Organiseren

Handtas organiser

ijn handtas was altijd één grote puinhoop, je hoort mannen wel eens zeggen dat ze bang zijn voor de inhoud van een vrouwen handtas en dat ging absoluut voor mij op. Overal bonnetjes, halve rollen pepermunt, vier lippenbalsems etc. Mijn eerste stap naar een georganiseerde handtas was het aanschaffen van kleine etuis en toilettassen om dingen in te bewaren. Ik gebruikte een tasje voor kabels en andere media spullen, een tasje voor verzorgingsspullen en make-up, een tasje voor notitieboekjes en pennen en een tasje voor overige spullen. Toch vond ik het nog niet helemaal een goed lopend systeem dus ik besloot eens op ebay rond te snuffelen voor een goed alternatief.

Ik kwam een soort binnentas tegen met allemaal vakjes, ritsjes en houders. Ik besloot hem te bestellen voor een paar euro en een week of twee geleden kwam hij binnen. Hij is verkrijgbaar in vier kleuren en ik weet dat er in Nederland ook winkels zijn die iets soortgelijks verkopen dus je hoeft het niet perse op ebay te bestellen. In principe is het een soort verheven toilettas maar dan met een heleboel vakjes. Je hebt een groot middenvak, deze is open. Aan weerskanten vind je twee vakjes met een rits en aan de buitenkanten zittentien insteekvakjes. Aan de buitenkant zitten drukknoopjes waarmee je de binnentas smaller kunt maken.

Ik gebruik het binnenvak voor mijn agenda, tablet en mogelijke notitieboekjes die ik mee wil. Het eerste vakje met rits is mijn media vakje; telefoonoplader, oordopjes etc. De insteekvakjes aan die kant van de binnentas gebruik ik voor spullen die betrekking hebben op dat vakje. Mijn telefoon, pennen, portemonnee. Het andere vakje met rits is voor verzorgingspullen, make-up, zakdoekjes en dergelijke. De insteekvakjes aan die kant gebruik ik voor een lippenbalsem, keelsnoepjes en haakspullen als een schaar en haaknaald.


Het makkelijke aan de binnentas is dat er twee lusjes aan zitten waardoor je hem zo uit je tas kunt pakken en in een andere tas kunt stoppen. Perfect voor mensen die teveel tassen in hun bezit hebben en graag wisselen. De binnentas is niet heel groot, maar ik vind dit juist fijn omdat hij hierdoor in mijn meeste tassen past. Ik vind het geen probleem in grote tassen, je kunt er gerust nog iets naast stoppen. Alleen hele kleine tassen zijn niet geschikt voor de binnentas, maar die gebruik je toch ook juist als je maar weinig mee wilt. Sinds in de binnentas heb is mijn tas een stuk netter. Ik moet nog steeds af en toe mijn tas uitruimen om de bonnetjes te verwijderen, maar ik ben niet snel meer iets kwijt en ook mijn vriend durft mijn tas nu aan te raken.

Ik kocht de binnentas bij ebay verkoper lifeee10 en had hem binnen twee weken in huis, iets wat redelijk snel is voor een ebay bestelling. Helaas is hij bij deze verkoper momenteel uitverkocht maar verkopers wyq201111 en wanghonmei-ey verkopen hem ook.
Zijn jullie geïnteresseerd in een uitgebreid overzicht van wat er precies in mijn tas zit?

1 thought on “Handtas organiser”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge