Interieur Organiseren

Hema organizer

organizer1
Er ontbrak nog iets in mijn hobbykamer, de muur van mijn bureau was helemaal naar mijn smaak maar de andere lange muur was nog erg leeg en saai. Ik bestelde een organizer bij de Hema en afgelopen vrijdag kon ik hem ophalen. Het is een soort inpak organizer; onderaan zitten 6 haken waar je je schaar aan kunt hangen, lintjes, zakjes etc. , er is plek voor drie rollen inpakpapier, er zijn twee roedes voor washi tapes o.i.d. en bovenaan zit een bak waar je iets in kunt bewaren. Op deze manier heb je alles bij de hand om cadeaus in te pakken, tegelijkertijd ziet het er super leuk uit.

organizer2 organizer3organizer5 organizer6

Ik koos voor drie verschillende rollen inpakpapier; een witte met verschillende bos dieren er op, een zilveren met zwarte snorren en een mintgroene met witte stipjes. Ik heb er een heleboel rollen washi tape aan gehangen, lintjes, een klos touw, papieren zakjes en doosjes paperclips. Hij is nog niet perfect, maar ik wilde hem toch met jullie delen.

organizer4

14 thoughts on “Hema organizer”

  1. Wauwie, wat cool! Ik heb niet zoveel knutselspul, maar met een tweede meisje op komst wordt dat vast meer. Ik zoek al een tijdje naar een goede opbergplek, dus ga dit zeker onthouden! Staat zo gezellig!

  2. Ik heb staan springen in de Hema toen ik hem in december in Zwolle zag liggen, ben er nog steeds heel blij mee. Staat zo gezellig en er past opvallend veel aan, op en in!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge