Contact

ContactIk vind het heel erg leuk om contact te hebben met mijn lezers, op deze pagina kun je lezen hoe dit kan.

Je kunt natuurlijk altijd een reactie achter laten op mijn blog berichten of mijn Facebook pagina. Maar je kunt ook een mailtje sturen naar knusheidvanhetleven@gmail.com. Een leuk mailtje van een blog lezer maakt me heel erg blij, ik doe mijn best om zo snel mogelijk te reageren. Heel soms vergeet ik het, stuur dan gerust nog een mailtje.

Als je een vraag hebt mag je me natuurlijk ook een mailtje of bericht sturen, over een haakpatroon of recept bijvoorbeeld. Ik beantwoord je vragen graag.

Heb je een zakelijk- of blog gerelateerde vraag? Stuur dan ook een mailtje naar knusheidvanhetleven@gmail.com. Ik werk heel af en toe met bedrijven samen als ik vind dat het bij mijn blog past. Ik geef dit altijd aan in het blogbericht. Wil je samenwerken, stuur me dan een mailtje.

Wil je iets op je blog plaatsen wat je op mijn blog gezien hebt, mail dan even om te overleggen. Over het algemeen vind ik dit alleen maar leuk en is een link naar mijn blog voldoende.

Tot mails,
Emma

 

 

2 thoughts on “Contact”

  1. Hoi Emma,

    ik volg je al een aantal weekjes op je Facebook pagina. Ik ben er zo enthousiast van geworden dat ik zelf ook graag een planner wil aanschaven. En ik ben ook ziek ik heb zelf Fibromyalgie dus het jouw pijn syndroom heel goed begrijpen en wil ook wat meer erom heen plannen dat ik de dingen die ik wil doen wat beter kan indelen. Het is een hele uitdaging voor mij en natuurlijk vele anderen om dit te organiseren in een planner. Ik vind zelf haken ook heel leuk en heb een opleiding gevolgd in het bloemschikken ben ook zo blij dat de kerst er weer aan komt lekker knus maken Kerst stukken maken. ik vond het gewoon leuk om dit met je te delen. ;):)

    Groetjes Kim

  2. Hey Emma. Erg leuke blog, ben blij je gevonden te hebben. Even een vraagje: Doe je toevallig ook aan snail mail? Ik ben nog op zoek naar enkele nieuwe pennenvriendinnen en we hebben best veel raakvlakken hoewel ik 10 jaar ouder ben 😮
    Moest het je iets zeggen, contacteer me gerust, indien niet, geen probleem. Ik kon het maar proberen en het je vragen 😉 . Groetjes Stefanie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *