Op zoek naar halsband windhond?

halsband windhond
Halsband windhond Honden 2dehands.be.
Het gaat om de halsband links op de eerste foto, de andere zijn reeds verkocht. De halsband heeft een inkeping heeft 40 cm halswijdte, met dri. 11 juli 2018 1442: Nijlen. halsband voor windhond. zwart/rode halsband voor windhond/ whippet Zo goed als nieuw.
Halsbanden Barcelonadogs GROOVY DOGS.
Het leer is niet dubbel en is eerder smal. Een recht model halsband! XXL double leather. XXL double leather halsbanden zijn voor GROTE honden en honden die goed staan met een brede en sterke kraag, bijvoorbeeld Engels Bulldogs, Deense Doggen, Ierse Wolfshonden, Rottweilers, enz. Sighthound / Windhond.
Windhonden halsbanden T Flochke t Kwastje The Tassel La floche Die Quaste Die Troddel. T Flochke t Kwastje The Tassel La floche Die Quaste Die Troddel.
All rights reserved. T Flochke t Kwastje The Tassel La floche Die Quaste Die Troddel. Uw website voor de windhond! Halsbanden, leibanden, tasselskwastjes, Maatwerk zonder meerprijs! Votre site pour le lévrier! Colliers, laisses, pompons, Travail sur mesure sans frais supplémentaire!
bol.com Windhonden Halsband Large Rood.
Omdat de nek van een windhond vaak wat breder is dan hun hoofd glijden normale halsbanden erg snel af. Bij dit model wordt dit voorkomen. Door het brede gedeelte gaat de halsband minder snel van het hoofd af. Het smalle gedeelte zorgt er voor dat het voor de hond ook comfortabel te dragen is.
Brede galgo halsbanden.
Windhonden Halsbanden met de Meest Originele Designs Handgemaakt van Spaans Kwaliteitsleer Laat zien dat Jouw Hond Speciaal voor je is! Zoek je een originele windhonden halsband? In deze categorie vind je de meest unieke mooie rare hippe hippie futuristische vintage retro en veel meer ondenkbare designs aan windhonden halsbanden.
Brede martingale halsband windhond Piña Whippets en Luxe.
Halsbanden Nederlandse Vereniging Asiel Windhonden.
Zo kunt u voor uw hond een unieke halsband samenstellen. Ze zijn goed schoon te maken met water of in de wasmachine als ze erg vies zijn geworden na een wandeling. Deze doorschuifgesp en de D-ringen zijn te verkrijgen in zilverkleur.
Windhondenhalsbanden: Greyhounds in nood Nederland.
Wij geven de voorkeur aan het Martingale systeem, hierdoor kan de windhond, als hij aan de lijn trekt en de band strak trekt, bijna niet met zijn kop eruit schieten, mits goed opgemeten! Martingale halsbanden zijn bij ons alleen te koop aan de kraam, als we op een evenement staan. Let op: bij de kraam hebben we geen pin-automaat. U kunt alleen cash betalen. Of u kunt kijken op de website van Ronda's' Shop of van www.halsbanden.com. LED Halsband Camouflage.
Halsband windhond leer VIP 26 tot 32 cm online kopen De Gooise Diersuper.
Halsband windhond leer VIP 26 tot 32 cm. Leverbaar met 2 tot 7 werkdagen Omschrijving. Halsband leer VIP Windhonden halsband. De Ferplast VIP halsbanden zijn gemaakt van runderleer. Afmeting: verstelbaar van 26 tot 32 cm, de halsband is 15 mm breed op het smalle stuk.
Windhonden halsband in vele soorten en maten Petsonline.
Bent u bezitter van een prachtige windhond? Dit is een bijzonder en mooi hondenras die oorspronkelijk veel werden ingezet voor de jacht of bij windhondenrennen. Bekende windhonden zijn o.a. de whippets en de greyhounds. Whippets werden gefokt door mijnwerkers in Engeland. Deze zeer arme bevolkingsgroep gebruikte de whippets voor de jacht op konijnen waardoor er voldoende eten op tafel kon komen. De whippet is bijzonder snel en heeft een erg goede neus. Greyhounds staan bekend om de sterke band met de eigenaar. Ze zijn erg gevoelig voor invloeden van buitenaf. Daarnaast zijn het echte jagers met een sterk ontwikkeld jachtinstinct, want de greyhounds zijn oorspronkelijk gefokt voor de jacht. Tijdens de jacht kunnen ze erg veel temperament tonen. De windhonden hebben een diepe borstkas, zijn erg slank en het lichaam is gebouwd voor snelheid en wendbaarheid. Het gebruik van een speciale windhonden halsband in plaats van een standaard hondenhalsband is aan te raden.
Windhonden halsbanden vind en vergelijk je bij 123Tinki.com.
Een Windhonden halsband is extra breed om de slanke nek van de hond te beschermen. Een halsband voor een Windhond is breed in het midden en loopt smal af richting de sluiting van de halsband. Dat een halsband voor een Windhond er anders uitziet dan een gewone halsband maakt niet dat je hier niet in kunt variëren.

Contacteer ons