Producten,  Tips,  Wonen

Een knusse badkamer krijg je zo!

Wil jij jouw badkamer graag een nieuwe uitstraling geven? En wil je dat deze uitstraling warm is? Dan ben je bij dit blog aan het juiste adres. Hier wordt namelijk haarfijn voor jou uitgelegd hoe jij op jouw eigen manier een knusse badkamer kunt krijgen, zonder hier al te veel moeite voor te doen. Ben jij benieuwd hoe jij zelf een nieuwe en knusse badkamer samen kunt stellen? Lees dan snel verder!

Begin met de kleuren

Tegenwoordig is het erg populair om een moderne badkamer te laten installeren. Rechte hoeken, scherpe contouren en harde kleuren voeren hierin de boventoon. Maar, wat nou als dit totaal niet jouw style is en je eigenlijk op zoek bent naar manieren om jouw badkamer een beetje gezellig te maken? Dan is het een goed idee dat je begint met het veranderen van het kleurenpalet in jouw badkamer.

Dit is een hele makkelijke manier om toch een grotere verandering te geven aan jouw badkamer. Stel jezelf eens een blauwe badkamer voor met turkoois en groene tinten? Niet echt warm en knus. Stel jezelf nu eens dezelfde badkamer voor met aardetonen, pastel oranje en geel. Al een heel stuk beter he? Zo zie je maar wat kleuren met een badkamer kunnen doen. Probeer het zelf!

Verander de details hier en daar

En je hebt ineens een compleet ander gezicht. Zo kan je, als je nu een zilveren gekleurde douchekraan hebt, ervoor kiezen op een chrome of gouden kraan te halen. Een douchekraan kopen is een kleine investering maar kan wel een groot verschil maken.

Hetzelfde geldt met het veranderen van de wastafelkraan. Als je ook hier kiest voor een bronzen of gouden kraan kan dit het interieur van jouw badkamer al een stuk warmer laten ogen. Je kunt alle typen kranen aanschaffen bij www.douche-concurrent.nl.

Ook is het een leuk idee om de badkamer kleden in een andere kleur te kopen. Wanneer je de badlakens in dezelfde kleuren verandert krijg je een mooi geheel en komt de warmte jou tegemoet op het moment dat je ook maar één voet binnen de deur zet.

Zelf aan de slag met het veranderen van jouw badkamerinterieur

Zo zie je maar, het hoeft niet lastig te zijn om jouw badkamer te voorzien van een nieuwe uitstraling. En bovendien, ook niet duur. Als je bij Douche-Concurrent al jouw badkamerbenodigdheden aanschaft ben je én in een mum van tijd klaar (omdat ze een heel groot en breed assortiment hebben) maar vind je ook nog eens producten tegen een scherpe prijs. En zeg nou zelf, wie wil er nou geen nieuwe badkamer voor een prikkie?