e sigaret kopen
Tips

Een goede e-sigaret kopen

Nederland werkt aan een rookvrije generatie. Sigaretten worden met het jaar duurder. Het zal dan ook niet lang meer duren voordat het niet meer te betalen is. Een minder schadelijk en goedkoper alternatief is een e-sigaret kopen. Een e-sigaret maakt het mogelijk om zonder vuur te roken. Er vindt dan ook geen verbranding plaats. Wanneer je gebruik maakt van een e-sigaret rook je niet, maar damp je. Het mooie aan dampen is dat je zelf hetgeen dat je rookt samen kunt stellen. 

e sigaret kopen

Hoe zit een elektrische sigaret in elkaar?

Zoals hierboven omschreven vindt er bij een e-sigaret geen verbranding plaats. De verdamping wordt mogelijk gemaakt door een aantal onderdelen. De basis onderdelen die in een e-sigaret zitten zijn de batterij, de coil, de base, de driptip, de clearomizer en het glaasje. Wanneer je de soort siroop in de e-sigaret stopt, kan het dampen beginnen. Je kunt ervoor kiezen om met of zonder nicotine te roken. Wanneer je ervoor kiest om met nicotine te roken, kun je zelf de sterkte bepalen.

e sigaret kopen

Welke e-sigaretten kun je kopen?

Het aanbod van e-sigaretten is erg groot. Het is dan ook grotendeels afhankelijk van het budget dat je ervoor hebt. Zo kun je een e-sigaret krijgen voor 10/15 euro, maar heb je ze ook voor honderden euro’s. Het verschil zit hem vooral in de kwaliteit. De meeste mensen kiezen voor een wat duurdere e-sigaret. Hiermee beperken ze het aantal problemen in de toekomst.