led display aanhangers
Producten

Een led display aanhangwagen huren

Als u een evenement gaat organiseren dan wilt u dit natuurlijk wel goed doen. U wilt er voor zorgen dat al de bezoekers van het evenement een goede ervaring hebben en alles meekrijgen.

Als u een groot muziekevenement organiseert dan is dit vaak moeilijk omdat niet iedereen dicht bij het podium kan staan.

Dan kan u er voor kiezen om 1 of meerdere led display aanhangwagens te huren.

Dit zijn hele grote beeldschermen die u langs of naast het odium kan zetten waar dan de artiesten die gefilmd worden op worden geprojecteerd.

Zo kunnen bezoekers die verder van het podium staan ook goed zicht hebben op de artiesten.

led display aanhangers

Het voordeel van een led display aanhanger

Het voordeel van deze led display aanhangers is dat ze makkelijk zijn neer te zetten en op te bouwen.

Vaak zitten ze op een hydraulische paal zodat de led displays op hogere hoogte kunnen worden gebracht. Alles om een beter zicht te krijgen.

Er bestaan zelfs led display aanhangers met deelbare schermen zodat ze extra groot kunnen worden opgebouwd. U moet dan denken aan led displays van wel 40 m2. Deze zijn vanaf 150 meter afstand nog goed te bekijken.

Vaak hebben deze led displays wel een wat grotere pixelpitch. Bijvoorbeeld P10 of P16. Maar omdat ze van grotere afstand worden bekeken is dit niet zicht baar voor het blote oog.

Het lijk dat of het een gewoon beeldscherm is. Als u ook op zoek bent naar een led display aanhanger dan kunt u Leddisplayexpert benaderen. Zij verkopen en verhuren ook led trailers.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *