Geen categorie

Een Woolrich Jas staat voor Warmte en Comfort

Wanneer jij een Woolrich jas koopt ga jij voor gegarandeerde warmte en comfort. De jassen hebben een eenvoudige look maar dat maakt ze tegelijkertijd ook mooi en tijdloos. Met een Woolrich jas kun jij dan ook nog jaren mee, niet alleen gezien het mode beeld maar ook dankzij de kwaliteit van het merk. De kwaliteit en warmte komt door het gebruik van natuurlijke en kunstmatige vezels van top kwaliteit. De designs van Woolrich zijn duurzaam, echte kenners zullen de kleding dan ook al snel herkennen. Je kunt de kleding gemakkelijk met vele stijlen combineren.

Hoe het begon

Vandaag de dag zie je de kleding van Woolrich terug in heel Europa. Italië, Duitsland, Oostenrijk, Nederland en vele andere Europese landen zijn gevallen voor het merk. Maar het begon allemaal in het Amerikaanse Pennsylvania dankzij de Engelse John Rich die in 1830 het merk oprichtte. Woolrich is dan ook één van de oudste kledingmerken. In een wolfabriek werden destijds kledingstukken gemaakt voor arbeiders die moesten werken in barre weersomstandigheden. Er werden bijvoorbeeld wollendekens gemaakt voor houthakkers, later werden deze dekens ook gebruikt door de soldaten die meevochten in de Amerikaanse burgeroorlog. Later werden ook constructiewerkers in Alaska voorzien van een Woolrich jas, dit was de geboorte van de iconische “Arctic Parka”.

Waarom kiezen voor Woolrich

Een Woolrich jas en ieder ander kledingstuk van het merk biedt jou comfort. De jassen beschermen jou tegen kou, regen en wind. Je zou bij wijze van spreken gerust een tochtje door Groenland kunnen maken met de jas. De kleding heeft een niet overdreven look, maar zijn wel prachtig en effectief. De jassen voelen heerlijk aan wanneer jij ze draagt, dit is ook niet een onbelangrijk iets. Neem een kijkje in de collectie, en wie weet zit er een Woolrich jas bij die jou de winter door helpt.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *