Bedrijfsverhuizing met Gebr. Vermeer Transport
Zakelijk

Geen zorgen om een verhuizing

We kunnen ons als ondernemers ook voorstellen dat je zorgen hebt of de verhuizing van je complete bedrijf wel goed zal gaan. Is het binnen de afgesproken tijd allemaal verhuisd, en zijn de machines dan wel klaar om opgestart te worden. Iedere dag dat je bedrijf niet operationeel is kost enorm veel geld. Een Bedrijfsverhuizing met Gebr. Vermeer Transport is tot in de kleinste details verzorgt, hierdoor kunnen ze precies plannen hoe de verhuizing verloopt en is het zelfs mogelijk operationeel te blijven.

Bedrijfsverhuizing met Gebr. Vermeer Transport

Heb je niet direct alle goederen nodig?

Het kan natuurlijk gebeuren tijdens een verhuizing van je bedrijf dat je niet direct alle machines nodig hebt, of je wilt stap voor stap het bedrijf inrichten zonder opgescheept te zitten met alle materialen en machines. Bedrijfsverhuizing met Gebr. Vermeer Transport betekent ook de mogelijkheid om goederen op te slaan voor lange of korte termijn. Heb je als bedrijf extra handen nodig om machines of andere voorwerpen te demonteren? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres, zoals gezegd leveren we het complete plaatje.

Bedrijfsverhuizing met Gebr. Vermeer Transport

Gespecialiseerde medewerkers

Niet iedereen heeft de expertise om een machine te verplaatsen, en eventueel weer op te bouwen na een verhuizing. Laat je een Bedrijfsverhuizing met Gebr. Vermeer Transport verzorgen, stopt dit niet bij het inladen en daarna weer lossen van machines. In overleg kan de achtergelaten ruimte ook schoon worden gemaakt, de ervaren machine specialisten kunnen helpen met het opbouwen en inrichten van je machinepark. Op deze manier ben je in een handomdraai weer volledig operationeel, een compleet pakket zonder zorgen en hindernissen.