peuterbed
Producten

Het eerste echte bed voor je kind

Kinderen worden groter en zijn toe aan een eigen eerste echte bed, wat is er leuker en spannender dan een groot bed te hebben. Een peuterbed van perfecthomeshop.eu is een wel heel leuk bed. Zij hebben namelijk verschillende soorten bedden voor kinderen in het assortiment, neem je die stoere politieauto als bed of die van Cars. Welk bed je ook kiest je kind slaapt in beide bedden lekker, matrassen en lattenbodems worden namelijk meegeleverd bij ieder bed.

peuterbed

Veiligheid staat bovenaan

Het is altijd even wennen als je kind voor het eerst gaat slapen in een peuterbed, voor de veiligheid zijn alle bedden voorzien van zijpanelen, op deze manier kan je kind er nooit uitvallen. Is je kind eenmaal gewend, dan is er de mogelijkheid om deze panelen weer te verwijderen. Perfecthomeshop.eu heeft ook kinderbedden met een lade onder het bed, deze kun je gebruiken als extra bed als er een vriendje of vriendinnetje komt slapen. Maar ook als lade om bijvoorbeeld speelgoed in op te ruimen. Eenvoudig leg je er een matras in en je hebt snel een extra bed voor een loge. 

peuterbed

Goede nachtrust

Een peuterbed is natuurlijk heel erg leuk voor de kinderen, maar het belangrijkste is de nachtrust die goed moet zijn. De meegeleverde lattenbodem en matras zijn van goede kwaliteit. Ook deze matrassen zijn voorzien van de beste eigenschappen voor een goede hygiëne, een afritsbare hoes die je kunt wassen in de wasmachine. Is de hoes vuil dan was je deze eenvoudig en je hebt weer een heerlijk fris en schoon matras om op te liggen. Alle bedden zijn gemaakt van het beste hout, gekeurd door de strengste instanties die er zijn in de Europese Unie.