Foodpakketten
Zakelijk

Het traditionele pakket

Waar het allemaal begon met een kerstpakket is vandaag de dag nog steeds het meest verkochte pakket in het assortiment. De bekende foodpakketten met allemaal lekkernijen om te eten en te drinken, wel heeft er een verandering plaatsgevonden betreft de afkomst. Niet alleen Nederlandse producten worden gebruikt in de pakketten, ook producten uit het buitenland zijn razend populair. Een voorbeeld hiervan is het bekende Italiaanse pakket met heerlijke producten. Zo zijn er uit verschillende landen producten toegevoegd. 

Foodpakketten

Zeer veel keus

Een foodpakket is niet alleen zomaar een pakket waar eten en drinken in is gedaan, vaak bestaat het pakket uit een bepaald thema waar de producten op zijn afgestemd. Pakket Merkensfeer bijvoorbeeld bestaat uit producten die van verschillende merken zijn, zo heeft ieder pakket zijn eigen naam met de bijbehorende producten. Kies het pakket van je keuze voor je medewerkers en relaties, kies je voor gezond en biologisch of ga je voor de Hollandse snack. 

Foodpakketten

Voor elke budget geschikt

Ook als je een niet zo groot budget hebt kun je uitstekend gebruik maken van foodpakketten om weg te geven, de pakketten zijn namelijk al verkrijgbaar vanaf 5 euro oplopend tot 75 euro. Hiertussen zit nog een enorme keus aan andere bedragen, geef er voor uit wat je als bedrijf kunt missen. In iedere prijscategorie zitten verschillende pakketten met erg leuke en lekkere producten en dranken. Of je nu zoet, zout, gezond of wat je ook wenst, bij kerstpakkettenexpress.nl vind je altijd een  pakket om na een dagje werken heerlijk van te genieten.