Geen categorie

Hier volgen jouw werknemers goede BHV Groningen

Op zoek naar een goede locatie in omgeving Groningen om jouw werknemers op te leiden tot BHV’er? Dat is goed mogelijk met BHV Groningen: deze locatie ligt in het zuidoosten van de stad Groningen. Hier kun jij als bedrijf terecht om werknemers te laten trainen, zodat ze na twee dagen het BHV certificaat ontvangen. Als bedrijf ben je verplicht om bedrijfshulpverleners te hebben, dit staat geschreven in de Arbowet. Werknemers moeten goed opgevangen en verzorgd worden als er sprake is van een noodgeval. Met het juiste aantal BHV’ers kan dit gerealiseerd worden.

BHV Groningen: zo ziet de training eruit

Een BHV’er kan levensreddende handelingen uitvoeren, een kantoor ontruimen en brand bestrijden. Deze taken zijn erg belangrijk als er sprake is van een brand, een gaslek of een andere calamiteit. Er moet in dit geval zo snel mogelijk gehandeld worden. Dit leren werknemers tijdens een BHV training in Groningen. De training bestaat voor een klein deel uit theorie, maar er zal voornamelijk aandacht worden besteedt aan de praktijk. De cursisten oefenen met levensechte situaties: hierdoor is het makkelijker om snel actie te ondernemen als er echt iets gebeurt op de werkvloer.

De training zorgt er ook voor dat iedere werknemer de specifieke technieken goed onder de knie krijgt. Ook wordt er veel aandacht besteedt aan communicatie. De training duurt twee dagen: daarna ontvangen deelnemers het BHV certificaat, welke twee jaar geldig blijft. Daarna zijn werknemers in staat een herhalingstraining te volgen, zodat het geheugen weer opgefrist wordt.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *