Geen categorie

Opleiding commercieel medewerker binnendienst

Met een opleiding commercieel medewerker binnendienst ben je klaar voor een uitdagende baan in het bedrijfsleven. Als commercieel medewerker binnendienst zit je op het snijvlak tussen de productieafdeling en de mensen die in de buitendienst actief zijn. Dat betekent dat je over goede communicatieve vaardigheden moet beschikken, want jij bent verantwoordelijk voor de samenwerking tussen de afdelingen. In de opleiding commercieel medewerker binnendienst leer je welke dingen daarbij belangrijk zijn. De opleiding commercieel medewerker binnendienst is een goed uitgangspunt voor een vervolgopleiding, bijvoorbeeld als account manager. Maar de opleiding biedt ook uitstekende perspectieven op een baan.

Wat leer je bij de opleiding commercieel medewerker binnendienst?

Het zal je niet verrassen dat een groot deel van de opleiding commercieel medewerker binnendienst wordt gebruikt om te leren hoe je een verkoopgesprek moet voeren. Er worden diverse gesprekstechnieken behandeld en je leert ook hoe je verkoopargumenten moet inzetten. Belangrijk daarbij is om niet uit het oog te verliezen dat je klantvriendelijk moet blijven. Uiteraard moet je de beloften die je doet wel waar kunnen maken. Daarom maken ook logistiek, planning en kwaliteit deel uit van de opleiding commercieel medewerker binnendienst. Als commercieel medewerker binnendienst moet je daarnaast leren omgaan met verkoopinformatiesystemen.

Waarom deze cursus bij Fabius Opleidingen volgen

Fabius Opleidingen is marktleider op het gebied van administratieve opleidingen op MBO niveau. Er wordt gewerkt met zeer ervaren trainers, die op meer dan 50 leslocaties in Nederland worden ingezet. Als cursist hoef je dus niet ver te reizen en de meeste locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De opleiding commercieel medewerker binnendienst bestaat uit 40 klassikale lessen van een dagdeel. De lessen kunnen in de ochtend en in de avond worden gevolgd. Elk onderdeel wordt afgesloten met een examen. Na afloop van de opleiding heb je twee diploma’s.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *