Geen categorie

Wandspiegel

Een wandspiegel is handig om te hebben. Je kan je echter afvragen of je een wandspiegel alleen aan de wand kan hangen. Denk bijvoorbeeld aan mensen die geen volledige wand hebben, die kunnen de wandspiegel hangen aan een deel van hun wand. Mensen die wonen in een soort hutje, dat dus geen muren heeft maar alleen een soort afbakening, kunnen waarschijnlijk geen wandspiegel ophangen. Wel zouden ze de wandspiegel tegen de zijkant van de hut kunnen laten leunen, mits deze zijkant sterk genoeg is. Dat is echter nog maar de vraag, want hutten zijn vaak gebouwd van minder stevig materiaal, zoals riet of kleine takken, terwijl wandspiegels van stevig materiaal zijn gemaakt.

Plafond

Een wandspiegel kan je eigenlijk ook aan het plafond hangen. Sommige mensen doen dit omdat ze dan ook in bed naar zichzelf kunnen kijken. Andere mensen vinden dit een beetje eng of krijgen er slaapproblemen van. Iemand met een dwangmatige persoonlijkheidsstoornis zou ook boos kunnen worden dat de wandspiegel niet aan de wand hangt maar aan het plafond, omdat wandspiegels nou eenmaal aan de wand behoren.

Formaat

Een wandspiegel hoeft niet per se heel lang te zijn, maar kan juist ook klein zijn. Zo kan je meerdere wandspiegels boven elkaar hangen. Ook kan je ervoor kiezen om een kleinere wandspiegel laag aan de muur te hangen, zodat je een goed zijaanzicht van je schoenen hebt. Soms is het namelijk best moeilijk om zonder wandspiegel goed te zien hoe je schoenen eruit zien, want je hebt alleen zicht van boven en dat is toch een andere hoek.

Sommige mensen zouden zelfs beweren dat je een wandspiegel ook op de vloer kan leggen. Dat is echter onhandig omdat je dan in de wandspiegel kan gaan staan en dan kan hij snel kapot gaan, vooral als je zwaar bent, veel kracht zet, of scherpe schoenen hebt.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *